Ezüstparti horgászat

Az idelátogató vendég hódolhat a horgászat többféle módjának, lehet az rabló vagy békés halak horgászata. A többéves tapasztalat azt mutatja, hogy szinte bármely csalizási módszerrel eredményesen lehet halat fogni. A bojlis módszer is egyre népszerűbb.

Az elérhető rekordlisták szintén azt mutatják, hogy a Duna-ág ezen része is bővelkedik kapitális méretű pontyokkal és amurokkal.

A horgászat éjjel-nappal űzhető. A pontytilalom a Duna-ág ezen szakaszára nem vonatkozik, mivel intenzíven telepített horgászvízről van szó.

Az Ezüstparton 136 sorszámozott hely található. Lehetőség van lakókocsi, sátor elhelyezésére, így ajánljuk azok vendégek figyelmébe akik kedvelik a kempingezés eme formáját.

Makád község 5km-re található az Ezüstparttól. A faluban több élelmiszerbolt is található, valamint egy igen jól felszerelt horgászbolt is várja az idelátogató vendégeket.

A partszakasz végén található a Tassi-zsilip, mely önmagában is látványosság. Sokan előszeretettel tekintik meg a zsilipet üzemelés közben a kamra fölött található gyalogos hídról.

Az Ezüstpart elején található a makádi szabadstrand annak sóderes partjával. A fürödni vágyok itt díjmentesen élvezhetik a strandolás örömeit.

Várjuk vendégeinket, legyen az több napra érkező, vagy csupán egy délelőttöt horgászni vágyó sporttárs.    
Ezüstpart